Onze sollicitatielink op de website werkt momenteel niet.
Heb je bij ons gesolliciteerd en nog geen reactie gehad? Dat kan helaas kloppen doordat wij jouw gegevens niet goed hebben doorgekregen.
Je kan ons helpen door een mail te sturen rechtstreeks aan onze recruiters Erik van 't Wout: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 06 33 227 766 of Job van Esch: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 06 21 492 231. 
Ook als je nog bij ons wilt solliciteren doe dit dan door een mail te sturen aan onze recruiters.

Wij hopen dit zo snel mogelijk op te lossen!


Joulz Energy Solutions werkt met diverse vakgroepen volgens een ketengestuurd matrixmodel. Eén van de vakgroepen is Secundaire techniek.

Binnen de vakgroep Secundaire techniek verrichten wij werkzaamheden aan diverse projecten en aan het onderhoud aan en de installatie van een groot aantal heel diverse hoogspanningsbeveiligingsinstallaties. Mede door die complexiteit bedraagt de opleidingstijd binnen Secundair gemiddeld 10 jaar. Om de aanwezige kennis te delen, te vergroten en te stroomlijnen is in het voorjaar van 2018 het opleidingstraject Versneld Leren gestart. Rationale hierachter: omdat een basisopleiding voor hoogspanningstechniektheorie ontbreekt, zet Joulz deze zelf op.

Vergroting begrip en samenwerking

Peter Voermans, Hoofd vakgroep Secundaire techniek en teamleider Inbedrijfstelling: ‘Binnen de Vakgroep Secundaire techniek is, net als in de rest van onze organisatie, veel kennis aanwezig. Waarbij de ene vakman veel weet van x en de andere van y. We gebruiken niet allemaal dezelfde definities. Versneld Leren is in het leven geroepen om te zorgen dat we allemaal dezelfde kennis hebben én dezelfde termen gebruiken. Een breder kennisniveau zorgt voor beter inzicht in de diverse componenten en hun samenhang. Bovendien komt dit het onderlinge begrip en de samenwerking ten goede. Projecten zullen we, na een verdere verhoging van het kennisniveau, efficiënter kunnen uitvoeren.’

Eigen vakmensen betrekken

Versneld Leren kent een theorie- en een praktijkgedeelte. Menting Energie verzorgt de theoriekant. De praktijkopdrachten worden gedeeltelijk geschreven door de eigen vakmensen uit de Vakgroep Secundaire Techniek. ‘Doordat onze mensen actief bijdragen aan de modules en praktijkopdrachten voor Versneld Leren, wordt de vele aanwezige waardevolle praktijkkennis, op een constructieve manier gedeeld. De betrokkenheid van de specialisten hierbij werkt zeer aanstekelijk.’ Na de zomer kunnen de cursisten kennis maken met praktijkmodules “uit eigen keuken”. Hiervoor wordt een high tech demo/oefenruimte ingericht. De eerste groep medewerkers is inmiddels gestart met het theoriegedeelte van Versneld Leren. Dit betreft vooral monteurs en technisch specialisten. Ook engineers en werkverantwoordelijken worden in de toekomst worden meegenomen.

Traject versneld leren 50

Traject versneld leren 33

Rotterdam, 3 mei 2018 – Stedin Groep en Koninklijke VolkerWessels tekenen een voorlopige koopovereenkomst voor de overname van Joulz Energy Solutions (JES). Het voornemen is dat per 1 juli 2018 Visser & Smit Hanab, onderdeel van VolkerWessels, eigenaar van JES wordt. Voor JES betekent het dat het is verzekerd van een krachtige nieuwe eigenaar waardoor werkgelegenheid voor de 160 medewerkers wordt behouden.

Stedin Groep, waarvan ook de gereguleerde netbeheerder Stedin onderdeel is, richt zich voornamelijk op de energietransitie en het betrouwbaar houden van de energienetten. JES is specialist op het gebied van complexe midden- en hoogspanning. De commerciële activiteiten van JES (niet Stedin gerelateerd werk) passen niet langer binnen bij de werkzaamheden en strategie van het netwerkbedrijf. Stedin Groep is daarom op zoek gegaan naar een nieuwe eigenaar en heeft deze in VolkerWessels gevonden.


'Wij zorgen voor duurzame totaaloplossingen in complexe midden- en hoogspanning.'

Meer informatie

energysolutions

Meer informatie over onze dienstverlening
088 895 8200

Joulz Energy Solutions B.V.
Postbus 19230
3001 BE Rotterdam

Contactformulier
Vestigingen

Copyright © 2015-2018 Joulz Energy Solutions